Categories
Histori Kulture

Industria e qelqit dhe ajo e qeramikës janë degë të industrisë së lehtë që u ngritën në vend rreth viteve ’50.

Industria e qelqit dhe ajo e qeramikës janë degë të industrisë së lehtë që u ngritën në vend rreth viteve ’50.

Në vitin 1962 ishte bukur të vizitoje një ekspozitë me objekte dhe enë qelqi dhe qeramike ku shkrihej bashkë industria, arti dhe artizanati.

Burimi: Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

error: Content is protected !!