Categories
Histori Personalitete

Ja se çfarë u diskutua në takimin mes Nënë Terezës dhe Ramiz Alisë, kryetar i Presidiumit të Kuvendit Popullor.

Ja se çfarë u diskutua në takimin mes Nënë Terezës dhe Ramiz Alisë, kryetar i Presidiumit të Kuvendit Popullor.

AeDiniSe më 4 dhjetor 1990 në Shqipëri bamirësja me origjinë shqiptare Nënë Tereza u takua me Ramiz Alinë me të cilil zhvilloi një bisedë që ne po e ndajmë me ju nëpërmjet materialit të më poshtëm.

Gjatë bisedës ajo që na ra në sy janë fjalët që nënë Tereza di në shqip “Lutu për mua”.

Burimi: Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave

error: Content is protected !!