Categories
Histori Sport

Kampionati i skive në Voskopojë të qytetit të Korçës – 15 shkurt 1975

Kampionati i skive në Voskopojë të qytetit të Korçës – 15 shkurt 1975

46 vite më parë, në 15 shkurt 1975, në Voskopojë të qytetit të Korçës u zhvillua kampionati i skive.

Ju ftojmë të ndiqni këtë segment të shkëputur nga kronika nr. 777 e fondit filmik të AQSHF, të xhiruar nga operatorët Jovan Kondakçiu, Niko Theodhosi dhe Petraq Lubonja.

error: Content is protected !!