Categories
Histori Sport

Legjendat e futbollit.. -Berthama e “Ajax”-it te viteve 70-te – Holanda 1974

Legjendat e futbollit.. – Nga Petrit Sokoli

-Berthama e “Ajax”-it te viteve 70-te

-Bashke me tranjerin e madh Rinus Mishells dhe pjestaret e tjere qe nuk jan ne foto.., i dhane botes se futbollit ndryshimin e madh.!, pa harruar rrolin e madh te tranjerit te “Ajax”-it Stafan Kovac..qe sollen futbollin modern (total)

Nga e majta ne te djathte :kapiteni Cruyff(14),Jongblod (😎, Han (2), Rob Resenbrig (15),Rijsbergen (17), Xhoni Rep (16),Surbier (20), Jansen(6),Van Hanegem (3), Krol (12) , Neskens (13)../Naishtedikur.com/

error: Content is protected !!