Categories
Histori Sport

Qitja, një sport elitar që dikur pati arritje të jashtëzakonshme në arenën ndërkombëtare

E DIELA SPORTIVE

Qitja, një sport elitar që dikur pati arritje të jashtëzakonshme në arenën ndërkombëtare, ndoshta edhe për shkak të përgatitjes ushtarake të të rinjve. 4 kampione të Evropës, dhjetëra kampionë Ballkanikë dhe pafund medalje për sportistët shqiptarë

Sjellim sot këtë kronikë nga fondi ynë filmik mbi një nga kampionatet e hershme të qitjes, në vitin 1967.

Burimi: Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

error: Content is protected !!