Categories
Art Histori Kulture Personalitete

Së bashku, korifejtë e letrave shqipe – NJË FOTOGRAFI E RRALLË

Ernest Koliqi, Asdreni, Gjergj Fishta dhe Lasgushi: kjo është fotografia e rrallë dhe e papublikuar më herët, ku shihen disa nga emrat e mëdhenj të letërsisë shqipe në një kujtim të përbashkët.

Marie Lasgush Pogradeci, pati publikuar një fotografi të realizuar në shkurt të vitit 1938, gjatë festimeve në Shkodër, në Kinemanë Rozafa./Konica/

error: Content is protected !!