Categories
Kulture

A do i kërkojë Jaman falje Seherit për padrejtësitë që i bëri? Ja ç’do ndodhë sot në “Amaneti”

Seher nuk i ndal kërkimet për të zbuluar ç’po ndodh. Ajo kërkon dhe ndihmën e Firatit. Jaman ndihet fajtor për të gjitha padrejtësitë që i ka bërë Seherit. Përballja e tyre nuk do të jetë aspak e lehtë. Jaman e ka të vështirë të flasë ndërsa Seher ka ende shumë pikëpyetje në kokë.

Ikbal shkon të vizitojë Zuhalin në burg dhe i thotë se u detyrua të vepronte kështu pasi nuk kishte zgjidhje. Ajo i premton se do e nxjerrë nga burgu, por duhet ta mbajë gojën mbyllur. Jaman dëshiron shumë t’i kërkojë falje Seherit, por krenaria nuk e lë./RevistaWho/

error: Content is protected !!