Categories
Kulture

Aktori Mane Lumani në gjendje të rënduar shëndetësore! Familja ka nevojë për ndihmë

Tani është rradha jonë ta ndihmojmë 🙏

Mane Lumani në gjendje të rënduar shëndetësore! Familja ka nevojë për ndihmë !

Gjiganti është duke kaluar një gjendje të rënduar shëndetësore! Në heshtje dhe larg vëmendjes së opinionit! I harruar dhe i patrajtuar nga ata që kanë për detyrë kujdesin dhe vlerësimin për Mjeshtrat e Mëdhenj, artistët që dalin nga gjiri i popullit!

Është një nga ata të Katërt, të cilët si rrallë gjëra në këtë jetë u simbolizuan me emrin e qytetit! Parodistët e Vlorës! 23 vjet më parë, pikërisht në nëntor të vitit 1998, qyteti u sensibilizua dhe u solidarizua me problemet e para shëndetësore të Metit të shtrenjtë, duke i mundësuar ndërhyrjen mjekësore në Itali.

Shërim të shpejtë dhe e kalofshi sa më lehtë o i madhi Mane Lumani!

error: Content is protected !!