Categories
Kulture

“Je bërë e padurueshme”, debat i fortë mes mamave në “T’ka mami yll”

Një debat i fortë është krijuar mamit të Kristinës dhe mes mamit të Kejsit Dance Reality Show “T’ka mami yll”. Pasi kjo e fundit ka akuzuar kundërshtaren se pak para se e bija të performonte, e çorjentojë me fjalët e saj.

Debati mes tyre:

Mami i Kejsit: Ta them unë se kush ja ka prishur terezinë Kejsit? Sepse në momentin që Kejsi po bëhej gati të performonte, mami i Kristinës nuk pushon një sekond. Ma prishi mua terezinë dhe jo Kejsit. Nuk ja fal këtë domethënë, kërceu Kristina nuk i foli asnjëri.

Mami i Kristinës: Ju këto nuk i vini re fare. Ju më akuzoni mua, akuzoni vajzën time dhe në fund fare, vajza ime nuk preket, është hekur.

Mami i Kejsit: Je shumë e bezdisshme.

Mami i Kristinës: Si? E ke shumë gabim.

Mami i Kejsit: Je bërë e padurueshme./abcnews.al/

error: Content is protected !!