Categories
Kulture

Jusuf zhduket papritur, të hënën në “Amaneti”

Seher mbetet në një gjendje shumë të vështirë, por është e vendosur të mos kthehet në vilë. Ajo i thotë Jusufit se bashkë do të ndërtojnë një jetë të re, por Jusuf nuk e pranon këtë dhe kërkon xhaxhain e tij.

Seher lexon në një gazetë për Jamanin dhe me paratë e fundit që i kanë mbetur telefonon në shtëpi për të mësuar gjendjen e Jamanit.

Teksa Seher kërkon për punë, Jusuf zhduket papritur. Një i panjohur ndihmon Seherin të kërkojnë Jusufin teksa vogëlushi ishte fshehur në një autobus me shpresën për tu rikthyer në shtëpi. Seher gëzohet kur mëson nga lajmet se Jaman është gjallë./Revistawho

error: Content is protected !!