Categories
Kulture

Këngëtari i ri: U bëra pjesë e muzikës për t’i plotësuar amanetin gjyshit

Leiton Sula është një këngëtar i ri, që po pëlqehet shumë në skenën shqiptare. Ai ka treguar se është bërë këngëtar për t’i plotësuar amanetin gjyshit.

Ky i fundit donte që Leiton të bëhej arsimtar, por për arsye ekonomike ai nuk ia ka dal dhe tashmë është bërë pjesë e muzikës.

“Unë kam jetuar një jetë dramë dhe vonë e kam pëlqyer gjyshin tim. Ai më mbante me veten dhe më mësonte shumë gjëra.

Vjen një moment që unë bullizohem në shkollë. Gjyshi im donte që unë të isha një arsimtar në ajetë. Duke qenë se nuk ja arrita dot, se kishim mungesa ekon dhe ju përkushtovaa punës. Mirëpo ka gjithm një zgjidhje që është kjo. Unë po shfrytëzoj këngën për të dhënë mesazhe. Unë po e përfor kënhgën dhe për t’i thënë mësuesve që ja dola.

Tekstin e kam bërë unë. Vijën melodike e ka bërë Sabiani. Aktorin në klip e kam bërë po vetë. Ky është një fenomen që ndodh në përgjithësi. Është një fenom që ndodh në kategorinë shqiptare që gocat tradhëtojnë”./abcnews.al/

error: Content is protected !!