Categories
Kulture

Kujtimi im më i bukur i Adriano Çelentanos

Kujtimi im më i bukur?

Sigurisht, kur njoha Klaudian dhe bëmë celebrimin.

U martuam fshehurazi në Grosseto, duke iu shmangur gazetarëve, në tre të mëngjesit. Ceremonia u mbajt nga At Ugolino, një mik i imi prift. Gazetarët në fakt e zbuluan se ne po martoheshim, por nuk na gjetën dot.

Ishim rreth dhjetë persona në kishë. Pastaj u nisëm me një Jaguar nga pjesa e pasme e hotelit.
Ishte një nga momentet më të bukura të jetës sime, një moment dashurie. Në fakt, një nga të shumtit që kam përjetuar ndër vite me të.

Ajo ndonjëherë ka nga ato ‘shpër thimet’ e papritura. Por kur mbaron ai “shpër thim”, që nuk zgjat shumë, më pas është sikur asgjë nuk kishte ndodhur. Qesh, luan, këndon, bën humor.
Çfarë bëj unë kur ajo ngre zërin? E dëgjoj dhe e shikoj sepse është e bukur edhe kur e ngre zërin.

Adriano Celentano & Claudia Mori

error: Content is protected !!