Categories
Kulture

Ky qëndrim i Monica Bellucci-t mbi plakjen është thjesht frymëzues!

Në moshën 57-vjeçare, Monica Bellucci nuk ka frikë të plaket. Në vend të kësaj, ajo po përqafon procesin e plakjes.

“Ka kaq shumë gra që ndihen të lira të plaken në një mënyrë tjetër,” tha Bellucci në një intervistë të re në revistën Sunday Times Style.

Bellucci i shmang stërvitjet rigoroze dhe dietat strikte, në vend të kësaj preferon verën dhe makaronat dhe seancat e herëpashershme të Pilates. Megjithatë, ajo bën mjaftueshëm ushtrime dhe dieta “pak” kur i duhet të punojë, të gjitha duke e mbajtur atë të arsyeshme.

“Unë nuk jam e fiksuar. Kam qenë gjithmonë një grua me kolme, kurrë kaq e dobët, kjo është natyra ime. Dhe unë dua të plakem në një mënyrë paqësore,” tha ajo.

“Kur je 50 ose 60 vjeç nuk ke të njëjtat nevoja si kur je 20. Ndryshohesh, si kur hyn fëmija në dhomë, shikon që gjëja e parë është ajo. Ne vijmë në vendin e dytë. Kjo na jep një këndvështrim tjetër.”/Prive.al/

error: Content is protected !!