Categories
Kulture

Ne nje goje te gjithe thone: “100 vjec u befsh Elone!”, sot dhe lulja e Shqiponjes, duket se i thote Elones.

Vogelushja jone Elone ditelindjen sot feston/ Vijne shoket, shoqet vijne/ mbushin plot me gaz shtepine.

Ne nje goje te gjithe thone: “100 vjec u befsh Elone!”/ sot dhe lulja e Shqiponjes, duket se i thote Elones.

Cfare kerkon te te dhuroj,?, Ja, nje gjethe po t’a shtoj.

Sic na shtohet ne blerimi, ty Elone t’u shtofte gezimi!!

error: Content is protected !!