Categories
Kulture

Nga Velça në Ohio/Tre vëllezërit shqiptar hapin restorant me gatime tradicionale

Nëse jeni në humor për të përzier gjërat për darkë, zona Linworth e Worthington tani është shtëpia e një restoranti të ri nga një zonë e nënpërfaqësuar në botën e kuzhinës: ushqimi shqiptar.

Kjo për shkak se Velca Grill, e vendosur në 2151 W. Dublin-Granville Rd., është tashmë zyrtarisht e hapur për biznes.

Restoranti përmban ushqime shqiptare dhe mesdhetare nga pronarët Arben, Armando dhe Arnold Velcani. Ushqimi i Velca Grill përmban gatime autentike që vijnë nga fshati i lindjes së familjes, Velça, komunë e Shqipërisë qendrore me pak më shumë se 2000 banorë. Ai përfshin kuzhinën mesdhetare, por menuja përmban shumë gatimet tradicionale shqiptare.

Velca Grill u hap zyrtarisht më 5 shkurt dhe qëndron e hapur çdo ditë nga ora 11:00 deri në 20:00./Diaspora Shqiptare/

error: Content is protected !!