Categories
Kulture

Një djalë dhe një vajzë, 1990

Një djalë dhe një vajzë, 1990
Skenari: Shpresa Vreto, Petrit Ruka
Regjia: Ibrahim Muça, Kristaq Mitro
Aktorët: Ema Andrea (Anila), Sokol Balza (Artani)

Përmbajtja
Anila dhe Artani janë në prag të provimit të maturës. Ata jetojnë në të njëjtin pallat dhe kanë hyrë në moshën e ëndërrave të mëdha. Eshtë koha që ata të ndeshen me probleme në jetët e tyre. Ky film trajton shumë aspekte të kësaj moshe delikate.

Foto: Arkivi Qendror Shteteror i Filmit

Aktorët
Ema Andrea … Anila
Sokol Balza … Artani
Margarita Xhepa … mesuese Kristina

Leka Bungo
Agim Shuke … babai i Aniles
Rajmonda Bulku … mesuese Matilda
Rezana Çeliku … Arjana e dashura e Artanit

Fatjona R. Lubonja …Marisa
Liza Hajati
Ndrek Shkjezi … gjyshi i Artanit
Doris Prela

Arben Derhemi … Fatosi
Evis Nallbani
Nada Agolli
Elvin Kedhi

Bledi Hasa
Lorens Lubonja
Manjola Llazani
Klevis Zejno

Irvin Muçaj
Vitori Lubonja
Gjon Karma
Bledi Hasa
Anila Bisha

error: Content is protected !!