Categories
Kulture

Serkanit i vjen kujtesa papritur, sot në “Dashuria është në ajër”

Eda dhe Serkan zihen me njëri-tjetrin si macja me miun duke u kapur për çdo gjë të mundshme. Eda ndonëse vazhdon ta dashurojë Serkanin i thotë atij të kundërtën, që ka hequr dorë ashtu siç bëri dhe ai.

Xheren bëhet xheloze kur sheh Denizin me Edën dhe e vuan këtë. Selin provokon Edën duke e nxehur atë. Serkanit i vjen në mendje papritur një kujtim me Edën. Eda dhe Serkan nuk qëndrojnë dot larg njëri-tjetrit sado përpiqen të bëjnë të kundërtën./RevistaWho/

error: Content is protected !!