Categories
Kulture

SHBA/ Flamuri shqiptar ngrihet edhe në Waterbury, Connecticut

Komuniteti shqiptar në Waterbury, Connecticut ka kremtuar ditën e djeshme festën e Pavarësisë. Në një ceremoni modeste për shkak të masave COVID-19 komuniteti shqiptar ka valëvitur flamurin kuqezi përpara bashkisë së qytetit.

“Ceremonia e Ngritjes se Flamurit Shqiptar dhe Zgjedhja e Kryetarit të Bashkisë së Ditës në Waterbury, Connecticut” shkruhet në foton e publikuar nga Albanian American Muslim Community./Diaspora Shqiptare/

error: Content is protected !!