Categories
Kuriozitete Lifestyle

Këto shenja të HOROSKOPIT janë plot me premtime të rreme

BINJAKET

Të njohur si komunikues të mëdhenj, një nga pikat negative të kësaj prirjeje të binjakëve, pak e komentuar, është biseda e tyre. Binjakët mund t’ju bindin pothuajse për çdo gjë dhe t’ju paraqesin një ëndërr të bukur që ai ose ajo nuk ka dëshirë ta përmbushë.

Të cilësuar si të paqëndrueshëm nga disa, Binjakët ndryshojnë mendje shumë shpejt, kështu që mund të ndodhë që ky premtim dikur ishte menduar të mbahej, por tani është thjesht një plan i së shkuarës.

Binjakët nuk e bëjnë me keqdashje, është thjesht mënyra e tyre e të qenurit, e cila shkon nga një ekstrem në tjetrin shumë shpejt, pa kuptuar plagët që mund të lënë rrugës. Me Binjakët nuk mjaftojnë fjalët. Duhet ta shihni për ta besuar.

Peshorja

Harmonikë, diplomatikë apo thjesht të pavendosur, Peshoret shmangin të qenit njerëz që japin premtime, por shpesh e gjejnë veten në këtë gjendje pikërisht për të shmangur konfliktet, të cilat mund të jenë të dëmshme për ata që janë me ta dhe për veten e tyre.

Për t’i shpëtuar situatave të pakëndshme, Peshoret mund të premtojnë diçka që nuk duan ose nuk mund ta përmbushin, dhe ky siklet mund të shkaktohet nga një sërë ndërveprimesh të ndryshme shoqërore, sepse sa më shumë që një shenjë që e pëlqen këtë ndërveprim, mëkati i Peshores është që përpiqet gjithmonë për të kënaqur tjetrin.

Pavarësisht nëse një Peshore ju premton botën kur sapo ju ka takuar ose thjesht për t’i dhënë fund një lidhjeje, këshilla është të jeni gjithmonë dyshues.

Peshoret zakonisht nuk janë djallëzore kur bëjnë premtime boshe, por çmimi për të cilin përfundojnë duke paguar është mungesa e suksesit, dhe ai mund të jetë shumë i lartë.

Shigjetari

Të gjallë dhe gjithmonë me humor të mirë, Shigjetarët janë tipat që do të bëjnë të pamundurën për të vazhduar argëtimin, madje duke hedhur premtime aty-këtu që nuk do t’i mbajnë dot.

Njerëzit që fokusohen shumë në të tashmen, veçanërisht nëse e tashmja është e këndshme, ata që kanë lindur nën diell në Shigjetar nuk priren ta vlerësojnë jetën në planin afatmesëm dhe afatgjatë.

Gjithçka është për momentin, ndaj nëse dikush i kësaj shenje dëshiron t’ju bindë për diçka shumë të bukur, por do të duhet pak kohë para se të ndodhë, është mirë ta shmangni. Kur euforia e momentit të kalojë, Shigjetari do të ndjekë rrugën që ata e shohin të arsyeshme, duke harruar shpesh atë që kanë premtuar./Bota.al/

error: Content is protected !!