Categories
Lifestyle

Seher gjen një foto në sendet e Jamanit, të hënën në “Amaneti”

Jaman kërkon ndihmën e Feratit për të gjetur detektivin. Bora po përgatit një plan për të futur sërish në kurth Neslihanin. Zuhal rikthehet në shtëpi dhe përballet me Jamanin e inatosur. Nga ana tjetër Seher i kërkon Jamanit arsyen pse po heton kaq shumë për të.

Zija i fut më shumë dyshime në mendje Seherit. Kjo e fundit kontrollon zyrtën e Jamanit për të zbuluar çfarë po fsheh ai. Jaman arrin të gjejë vendndodhjen e detektivit. Seher gjen foton e saj në sendet e Jamanit dhe pyet veten pse ai mban foton e saj të fshehur./Revistawho/

error: Content is protected !!