Categories
Thenie

Asnjëherë mos ia thyej shpresën dikujt… ndoshta është gjëja e fundit që ka !

Ata që dinë të flasin, flasin shkurt.
~Dostojevski ~

Ndonjëherë, personat e gabuar na mësojnë gjërat e duhura në jetë !

Disa njerëz i ngjajnë motit…
të habisin me ndryshimet e tyre..

Njerëzit qajnë, jo se dashuria ka mbaruar, por për arsye se ajo vazhdon edhe pse s’janë bashkë…

Njerëzit që rrinë në heshtje janë ata që kanë më shumë gjëra për të thënë… Nuk rrinë në heshtje nga frika e fjalës, por flasin vetëm me atë që është i zoti ti kuptojë…

Harro çfarë të lëndoi në të shkuarën, por kurrë mos harro se çfarë të mësoi ky lëndim…!!

Largësia dhe pritja janë dy gjërat më të shëmtuara por njëkohësisht të bukura, sepse na bëjnë të kuptojmë se cilët janë ata persona që për ne janë të gatshëm ta sfidojnë distancën, dhe të ndalin kohën.

Kishte buzëqeshjen ngjitëse të një njeriu që ka vuajtur shumë. Ishte tmerrësisht e bukur, e veshur me gabimet e saj.
~ Lara Adrian ~

error: Content is protected !!