Categories
Thenie

Familja është si muzika, disa nota të larta, disa nota të ulta, por gjithmonë një këngë e bukur…

” O Zoti im… Nëse më shikon duke ecur mbi tokë si mendjemadh, më bëj të kujtoj se toka një ditë do të jetë mbi mua ! ”

” Ndoshta unë nuk mund që t’i rregulloj të gjitha problemet e tua, por mund të premtoj se nuk do të duhet të përballesh me to vetëm. ”

Dy gjëra nuk duhen përbuzur në këtë jetë:-Mundimi i nënës dhe dashuria e sinqertë e një personi !

Mos mendo pse Zoti nuk na shpërblen menjëherë për të mirat që bëjmë, por falenderoje që nuk na dënon menjëherë për gabimet tona !

Nëse ia arrin të mashtrosh dikë, mos mendo që ky person është budalla! Kuptoje që ky person të besoi ty më teper se sa që ti e meriton…

” Nuk kam dashuruar më tepër seç duhet. Kam dashur personat e gabuar për një kohë shumë të gjatë, e gjitha është kjo. ”
~Alda Merini ~

Sikurse ndërtimi i shtëpisë nis nga themelet, e jo nga çatia, ashtu dhe ndryshimi vjen nga vetja, e pastaj nga shoqëria.

error: Content is protected !!