Categories
Thenie

I kam frikë femrat e zgjuara, sepse më ndodh të dashurohem me to… -Remark

Dy herë dëgjo, një herë përgjigju.
Prandaj njeriu ka dy veshë dhe një gojë
~Ciceroni ~

Koha është si një lumë: Nuk mund të prekësh të njëjtin ujë dy herë, pasi vala që ka kaluar një herë, nuk kthehet më përseri..!

Mashkulli nuk duhet të jetë bletë që të shkoj në çdo lule por gjithashtu dhe femra nuk duhet t’jetë lule që të pranojë çdo bletë.

Asnjë tingull nuk është më shurdhues sesa heshtja e njeriut që do.

Nuk dua të të mungoj kur je vetëm, por kur ke gjithçka dhe pavarsisht të gjithave ndjen që unë të mungoj ende !

Të ecësh vetëm nuk është e vështirë!
Por kur ke ecur me milje të tëra me dikë, të kthehesh vetëm, kjo po që është e vështirë…

Sot jetojmë në një botë, në të cilen limonada bëhet me aroma artificiale, kurse dylli i mobilieve me limonë të vërtetë.
~Alfred Newman ~

error: Content is protected !!