Categories
Thenie

Nëse dy persona janë dakord për gjithçka, ju siguroj se njëri nga ata mendon për të dy

Çdo njeri është fajtor për të gjitha të mirat që s’ka bërë.

Shumë e çuditshme është të qenit femër, duhet të shqetësohesh dhe të gëzohesh njëkohësisht !
Lëre pastaj përkujdesjen…

Nëse një pikë ujë bie në një liqen, nuk ka identitet, por nëse bie në një gjethe zambaku uji ndriçon si një perlë. Ndaj zgjidh vendin dhe njerëzit e duhur për të ndriçuar edhe ti!

Asgjë nuk mund të jetë më mashtruese sesa një fotografi… Lumturia është çështje zemre, jo dukjeje…!
~Franz Kafka~

I kam frikë femrat e zgjuara, sepse më ndodh të dashurohem me to…
~ Remark ~

Tre gjëra na kanë mbetur nga parajsa: yjet, lulet dhe fëmijët.

Nëse arrin të kuptosh kohën e humbur, ke fituar të ardhmen !

error: Content is protected !!