Categories
Thenie

Po të kishe kuptuar fjalët e mia dikur, nuk do të habiste heshtja ime sot …

Është e lehtë të lëndosh dikë dhe të thuash “Më fal”… Por është e vështirë të jesh i lënduar nga dikush dhe të thuash “Të fal”..

“E pyetën Aristotelin:” Çfarë është shpresa ??
“Dhe ai u përgjigj: -Ëndrra e një njeriu të zgjuar !!

Me njerëzit shpirt ngushtë është njësoj si me shishet grykë ngushta; sa më pak të kenë brenda, aq më shumë zhurmë bëjnë kur i boshatis.

” Mbylli disa dyer! Jo për krenari, por sepse nuk janë më të përshtatshme për jetën tënde. ”
~Paulo Coelho ~

Dallimi midis premtimeve dhe kujtimeve: Ne i thyejmë premtimet.. Ndërsa kujtimet na thyejnë ne…!

Të gjitha familjet e lumtura i ngjajnë njëra tjetrës… çdo familje e palumtur është e palumtur në mënyrën e saj..
~Leon Tolstoi ~

“Është e vështirë të ecësh me mua. Këtë e dinë të gjithë bashkëudhëtarët e mi, që të gjithë ikën në mes të rrugës.
Kush e kishte fajin…?

A kam faj?
Patjeter që kam. Faji më i madh i imi ishte pse mora rrugën e vështirë me njerëz të lehtë…!”
~Charles Bukowski ~

error: Content is protected !!