Categories
Thenie

Zemërimi e bën gojën të punojë më shpejt se mendja

Kurrë mos thuaj diçka për ta bërë të lumtur dikë, nëse zemra jote nuk e ndjen, sepse ajo lëndohet duke besuar !

Jo gjithmonë kush buzëqesh është i lumtur . . ka lot që nuk arrijnë dot nga zemra deri tek sytë..!

Nuk ka rëndësi çfarë rrobash vesh dhe sa perfekt duken flokët e tu… Në fund do të jetë personaliteti ai që do të shkëlqejë !

Unë besoj te dielli edhe atëherë kur ai nuk shkëlqen…
unë besoj te dashuria edhe atëherë kur nuk e ndjej…
unë besoj te Zoti edhe atëherë kur AI hesht…!

Kam mësuar të jap, jo sepse kam shumë.. por sepse e di çdo të thotë të mos kesh…

Është e çuditshme se si minimumi i dyshimit, është në gjendje të shkat ërrojë maksimumin e bindjes…

Besnikëria e një femre shikohet kur mashkulli i saj nuk ka asgjë, dhe besnikëria e një mashkulli shikohet kur ai ka gjithçka!

error: Content is protected !!